Welkom op de website van Lothians Future.

 

We laten u graag meegenieten met onze liefde voor het Zwitserse Witte Herderras.

Eerst even een kleine persoonlijke introductie:

 

Met de paplepel ingegoten,

 

Beide zijn we al van kinds af aan omringt door de onvoorwaardelijke liefde van deze viervoeters. Na een heerlijke jeugd doorgebracht te hebben met en tussen honden kon het niet uitblijven, we kregen de mogelijkheid onze fokplannen in samenwerking met onze ouders te realiseren. Voor ons is een huishouden niet compleet zonder de aanwezigheid van slobbertongetjes, kwispelende  staartjes en getrippel van hondenvoetjes over de vloer.

 

Of het nu gaat om een middag knuffelen met onze jonge kinderen, mee hardlopen en flink wat kilometers maken of heerlijk uitwaaien op het strand met de juiste begeleiding is de Zwitserse Witte Herder geschikt voor vele doeleinden waarvan de belangrijkste natuurlijk is de onvoorwaardelijke beste vriend van het gezin.

 

Met deze reden fokken we voornamelijk op karakter . Ons doel is om het ras zo breed mogelijk te houden vandaar dat ons boegbeeld een door onze ouders uit Brazilië geďmporteerde reu is met een dijk van een karakter en de warmte en liefde van een schoothondje. Ons eerste teefje was een super knap Pools import teefje, met zeer bijzondere bloedlijnen. Zij voegde ook veel toe aan het de Nederlandse bloedlijnen. Aan onze kennel is Boardhills Diamond in the Rough (Satu) verbonden. Zij is een achterkleindochter van onze poolse Odetta en krijgt dit jaar haar derde nestje.

 

De herders hebben van thuis uit bij ons beiden al jaren de voorkeur gehad en met de overgebrachte kennis hopen wij ons geluk op het gebied van deze hardwerkende baasgerichte honden met u te kunnen delen.

 

Graag laten wij u kennis maken met dit geweldige ras. Ivm ons drukke leven en drie geweldige kinderen worden de pupjes bij onze ouders in Hensbroek geboren:

 

Robert en Linda van Erp-Groot

Email: lothiansfuture@ziggo.nl

 

Bezoekadres pupjes:

Dorpsweg 13 Hensbroek

06-45792723

 

 

 

Uiteraard zijn wij aangesloten bij en fokken wij volgens de regels van de Rasvereniging VZWH.

Puppies puppies puppies Zwitserse witte herder Zwitserse witte herder puppy’s puppy’s puppy’s kennel kennel kennel of the heart of lothian of the heart of lothian

Lothians future lothians future

Onze Joey op visite bij Oma en Opa (kennel of the Heart of Lothian)

Lothians Future