De pupjes groeien in huis op en worden zeer goed gesocialiseerd, onder andere kleine kinderen, maar ook met andere honden, autorijden, allerlei geluiden en verdere indrukken.

 

Tegen de tijd dat de pupjes het nest verlaten worden ze onderworpen aan een karaktertest. Op die manier weten we wat ieder pupje in zijn mars heeft en kunnen we nieuwe puppy ouders begeleiden bij de keuze van hun nieuwe kameraad.

 

De pups krijgen allemaal een zeer uitgebreid puppypakket mee, ze worden gechipt, gevaccineerd en ontwormd.

 

In onze nestjes zullen geen lijders van geteste genetische defecten geboren worden.

Lothians Future

 

Robert en Linda

van Erp-Groot

Email: lothiansfuture@ziggo.nl

Kijk ook eens op fb voor de laatste updates onder

LINDA LOTHIANSFUTURE

Satu heeft op 13 juni haar laatste nestje gekregen. Als vader hebben we de mooie, lieve reu Yoi Yuko of Viva Flora’s Happiness (duke) gekozen. Duke is Embark compleet vrij getest en is evenals Satu goedgekeurd voor de fok door de VZWH. Hd, Ed, rugproblemen en alle bekende DNA problemen zijn getest en goedgekeurd. Twee reutjes zoeken nog een toekomstig warm mandje. Voor informatie graag even een mailtje naar: lothiansfuture@ziggo.nl De pupjes mogen begin augustus naar hun nieuwe warme mandje.

We zijn super trots, op 13 juni is onze Satu bevallen van 6 prachtige pupjes. 2 prinsesjes en 4 prinsjes zagen het levenslicht. Satu en kids maken het voortreffelijk.

Duke (Yoi Yuko of Viva Flora’s Happiness)

Satu (Boardhill’s Diamond in the Rough)

Ruim 2 weken jong. Even lekker van het mooie weer genieten en daarna heerlijk bij mama.

De knapperds zijn nu 3 weken. Nog een paar dagen dan gaan ze allemaal op een persoonlijk portretje. Kijk voor de laatste foto’s even op facebook, bij Lothiansfuture Linda. Het gaat geweldig goed. We zoeken nog een lief warm huisje voor een pupje.